Aandachtsaward 2020 voor Goud!!

Aandachtsaward 2020 voor Goud!!

Wat waren we blij verrast toen we hoorden dat Goud van Noord de eerste prijs gewonnen heeft voor Aandachtsaward 2020 van Luistergoud.

Wat een enorm blijk van waardering voor ons prachtige team waarin we de krachten van vrijwilligers en betaalde medewerker bundelen om onze missie handen en voeten geven.

De jury schrijft:

‘Goud van Noord is sinds jaar en dag als een goede buur in de wijk aanwezig. De overtuiging dat in ieder mens een schat verborgen ligt is zichtbaar in uw doen en laten. Hiermee biedt Goud van Noord vertrouwen, hoop en medemenselijkheid, juist op plekken waar dit gemist wordt. Dat ieder mens een plek vindt waar hij zich thuis voelt is een droom die de jury deelt. Wij wensen dat uw huis nog lang een plaats van échte ontmoetingen zal zijn.’

Deze prijs geeft ons enorm veel energie en we bedanken ieder die dit op welke manier dan ook mogelijk  maakt. De wisselbeker staat op een mooie plek in de Huiskamer aan de Zwaanshals.

Deze beker vertelt een verhaal over een wereldbol vol barsten waarop een groep mensen staat. Zij kijken om zich heen en zijn altijd op zoek naar manieren om er voor de ander te kunnen zijn. Het bedrag van € 5000,- zullen we ten goede laten komen aan ons werk in de Huiskamer aan de Zwaanshals.

In het bijzonder bedanken we ook al die mensen die dagelijks binnen komen druppelen voor wie ze zijn en dat zij bereid zijn hun verhaal met ons te delen. Wat leren we veel van jullie!

Samen is Goud.

Terug naar alle berichten