Wij willen een estafette!

Wij willen een estafette!

Ja, we hebben uit overtuiging donderdag onze deuren gesloten ook al gaat dat tegen alles wat Goud is in. En ja, we maken er iets moois van door op afstand verbonden te blijven.

Dit alles doen we omdat we onze verantwoordelijkheid willen nemen om Corona in Rotterdam minder kans te bieden zich te verspreiden.

Twee weken, daar kunnen we mee leven.. maar.. overheid we stellen dan wél voor dat andere groepen in de samenleving het stokje overnemen.

Er wordt solidariteit gevraagd en juist daarom verwachten we dat ook andere sectoren hun steentje zullen bijdragen. Misschien kunnen we er een estafette van maken en daadwerkelijk de pijn delen?

Daarom wil ik alvast laten weten dat we, wanneer deze situatie langer duurt dan twee weken, op zoek zullen gaan naar iedere uitzondering en mogelijkheid om fysieke ontmoeting te organiseren voor de kwetsbare groep Rotterdammers voor wie wij ons iedere dag inzetten.

Het verdriet dat er was toen we bekend maakten dat we opnieuw moesten sluiten is hartverscheurend. Zij verdienen een plek vooraan in de rij!

We hebben elkaar in de afgelopen periode op een veilige manier ontmoet en willen dat zo snel mogelijk weer doen.

We hebben uit overtuiging onze deuren gesloten en zullen ze met nog meer overtuiging weer openen!

Terug naar alle berichten