Aan de Zwaanshals vind je onze Huiskamer. Het is een plek om even neer te strijken en op adem te komen of juist de plek waar je stap voor stap dichterbij je doel komt. Wij werken aan een Rotterdam waar elk mens de kans krijgt om mee te doen en dat kan wat ons betreft op heel veel verschillende manieren. 

De een stapt binnen omdat het thuis zo stil is, de ander voor de koffie, een ander om even droog te zitten, mee te doen aan een van onze workshops, en weer een ander komt met een vraag, doel, droom of voor de warme lunch.

Onze gasten zijn heel verschillend, maar voor elk van hen geldt dat ze in de Huiskamer een plek vinden waar ze zichzelf kunnen zijn, zich gezien weten en hun verhaal kunnen doen. Dat is goud waard!

In de huiskamer kan iedereen tot 14.00 uur terecht voor koffie en thee, maar ook buiten de gewone openingstijden om gebeurt er van alles. Zo kun je meedoen aan diverse activiteiten waarin we samen bouwen aan verbinding. Bijvoorbeeld onze gezellige maaltijden, wandelingen, filmavonden, creatieve workshops en speciale leefstijltrainingen.

Onze droom is dat jong en oud een plekje vindt en zich thuis voelt. De Huiskamer vormt de basis onder al onze andere activiteiten omdat het begint met een warm welkom. Daarom zijn onze hosts zo belangrijk.

Wil je mee weten of meedoen? Bekijk dan deze vacature. De contactpersoon van de Huiskamer is Bram.

‘Hier word ik als mens gezien.’

Quote bezoeker

Wanneer en waar

Ma t/m do: 10-16.00 uur
Vrijdag: 10.00-16.30 uur

Zwaanshals 287A