Aanbod voor jou

De Goud Academie is een leer- en vrijplaats waar een heel diverse groep mensen op een veilige en vertrouwde manier kan groeien en leren. De Academie biedt middels training en traject handvatten om iemand te laten bloeien. Zo wordt er gewerkt aan kansen voor (jonge) mensen van Goud.

Goud, omdat dát de manier is waarop we naar mensen willen kijken en omdat de ontmoetingen tussen, vaak heel verschillende mensen, goud oplevert. We kijken naar het mooie in mensen en de mogelijkheden die zij hebben. Wat wil dit gezin bereiken en op welke manier zou dat kunnen? Op welke manier kunnen mensen weer meedoen in de samenleving? Voor ons is de droom dat de Goud Academie hier een grote rol in speelt. Een academie waar een ieder terecht kan voor zijn leerbehoefte om zo vanuit eigen kracht een rol te pakken in de samenleving. Zo werken we aan een Rotterdam waar elk mens de kans krijgt om mee te doen.

Wil je weten hoe ons programma er uit ziet dat speciaal is samengesteld voor en met (jonge) mensen van Goud? Klik dan hier

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Neem contact op met Cora.

Algemene voorwaarden Goud Academie. Bekijk hier

Wat en waar

We hebben en doorlopend programma aanbod bij Goud van Noord op de Zwaanshals 287A. Voor meer informatie kan je bij Cora terecht.

Contact

Cora van Veelen

Connector

Aanbod voor bedrijven

De academie is er ook voor bedrijven en organisaties. We bieden een professioneel aanbod dat een investering betekent in jouw mensen. De principes van waaruit we werken bij Goud gelden in feite voor elk mens. We bieden je graag een programma op maat.

Voorbeelden van thema’s waar we in thuis zijn: interculturele communicatie, werken vanuit vertrouwen, armoede laat je niet thuis, faalkunde, Positieve Gezondheid en persoonlijk leiderschap.

We werken volgens het concept van ‘de uitgestelde training’. Bij elke afgenomen training of traject stel je een (of meer) training(en) beschikbaar voor mensen van Goud. Zo werken we op een circulaire manier aan een kansrijker Rotterdam.

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Neem dan contact op met Cynthia Meevis.

Algemene voorwaarden Goud Academie. Bekijk hier

Wat en waar

We hebben en doorlopend programma aanbod bij Goud van Noord op de Zwaanshals 287A. Voor meer informatie kan je bij Cynthia terecht.

Contact

Cynthia Meevis

Projectleider en trainer Goud Academie

In het kort