Hoog bezoek via WiFi

Wat als er een werkbezoek gepland staat bij Goud van Noord ter ere van  Helden van het Oude Noorden met wethouder Michiel Grauss? Super toch?

Wat als dat werkbezoek digitaal moet vanwege Corona?

 

A. Wat een tegenvaller

B. Wat een mogelijkheid

 

Goud koos voor B en vanmiddag was het zo ver.

Na een welkom gaf onze beheerder Robin een rondleiding door ons pand. Terecht want hij heeft met zijn twee rechterhanden al heel veel tijd gestoken in kluswerk!

Weet jij een mooie betaalde baan voor deze fantastische klusjesman laat het ons weten!

Vervolgens vertelden we het verhaal van Goud over vertrouwen, samen sterk, bruggen bouwen, mogelijkheden en onverwachte ontmoetingen. Wat leren we veel van al die mensen die niet van opgeven weten. Tegelijk maakt de manier waarop we onze samenleving georganiseerd hebben het hen wel heel moeilijk om vol mee te doen. Dat is wel wat ze willen ‘meedoen’!

De maatjes en gezinnen deden natuurlijk mee en lieten zien hoe waardevol hun samenwerking is. Maatje Remko zei het zo: ‘ik ben ervan geschrokken hoe complex het leven hier is als je weinig geld hebt’.

Niemand kan alles, maar samen kunnen we wel veel meer! Vanmiddag raakte de wereld van beleid en bestuur die van de Helden en dat stemt ons hoopvol.

 

Terug naar alle berichten