Rotterdam, wat ben je mooi!

We zijn nu twee weken met Corona onderweg. Een periode waarin angst bijna tastbaar aanwezig is en er tegelijk ook heel mooie dingen gebeuren.

We zetten onze activiteiten zo goed mogelijk voort en springen bij waar nodig. Knutselideeën voor de kinderen van club, contact met vrijwilligers, waardebonnen voor de supermarkt, telefoontjes naar mensen in de wijk, speelgoed dat uitgedeeld kon worden via het wijkteam, hulp bij de Voedselbank en samen met hulpverleners op zoek naar manieren om gezinnen te ontlasten waar de spanning hoog oploopt.

Nu de Voedselbank weer kan draaien focussen we ons op de gezinnen die wat minder in het oog springen. Het zijn de gezinnen die nét niet in aanmerking komen voor de Voedselbank. Zij hebben in deze periode meer moeite om rond te komen.

We zijn verrast door het enorme bedrag aan waardebonnen voor de supermarkt dat we ontvingen via #Noorderlicht. We zitten inmiddels al ruim boven de €1000,-. Enorm bedankt, We zullen zorgen dat het goed terecht komt.

Veel ouders ervaren onmacht doordat zij hun kinderen thuis niet kunnen helpen bij het schoolwerk. Gelukkig vonden we een team van vrijwilligers om kinderen online te coachen bij hun huiswerk.

Wat laat Rotterdam veel draagkracht zien.
Rotterdam, wat ben je mooi!

Terug naar alle berichten