Zaaien en rekenen

Zaaien en rekenen

De vakantie komt steeds dichterbij en daarmee komt ook het moment dat we onze plannen voor 2022 zullen uitzetten snel dichterbij.

Dus rekenen en schrijven we ons een slag in de rondte. Is dit een passende begroting, is hij realistisch, sluiten de projecten goed op elkaar aan en wat doen we met de organisatiekosten?

Hoe leg je uit wat de betekenis is van onze rol in de stad? We zijn immers niet van de snelle resultaten, maar van het meebewegen met mensen. Het is een weg van vallen en opstaan.

We geloven in wat we doen als de Kids van Goud stralend optreden in hun eigen de theatershow. We geloven in wat we doen als mannen en vrouwen een betaalde baan vinden. Als de schoolresultaten van kinderen verbeteren dankzij de inzet van onze Huiswerkhelden. Als we ontdekken dat iemand in een leeg huis blijkt te wonen of dreigt te bezwijken onder een schuldenlast. We geloven in wat we doen als we zien dat heel verschillende Rotterdammers elkaar leren kennen en waarderen.

De komende week zal de fondsenwerving voor volgend jaar starten. Dat voelt als zaaien.

Zaaien voelt als een hele verantwoordelijkheid. Het heeft alles te maken met kwaliteit en hard werken. Tegelijk gebeurt het geheim buiten ons zicht.

Deze week start de fondsenwerving voor 2022.
Op hoop van zegen!

Terug naar alle berichten