Kunst is goud!

Kunst is goud!

Mooi om te zien dat de theorie strookt met de dagelijkse praktijk van ons werk. De samenwerking met mensen uit de kunstwereld heeft al heel wat moois opgeleverd bij Goud van Noord.

Gisteren was Sonja van Dolron met haar Atelier op Wielen  in onze Huiskamer omdat we onze bibliotheek van Goud feestelijk openden. Sonja las voor en stimuleerde de kinderen om in hun hoofd mee te gaan op reis. Het leverde de mooiste aquarellen op!

Of onze samenwerking met Marije van der Knaap van  Waanzinnig Producties die nu een aantal workshops voor ons gezinsproject begeleidt. Haar werkvormen helpen mensen om zich te laten zien én om anders naar de ander te kijken. Volgende week gaan ze aan de slag met theaterspellen om onze Helden te oefenen in manieren om zichzelf te presenteren tijdens bijv. een sollicitatie.

Of Eddy Kaijser met zijn Fruits de mer die samen met Kids van Goud werkt aan een kunstwerk en expositie gemaakt van plastic uit de Rotte.

Kunst prikkelt, stimuleert en verbindt. Kunst is goud!

https://www.movisie.nl/artikel/kracht-kunst-leefbaarheid-wijken?utm_campaign=MovisieMailSpecial&utm_content=07102021&utm_source=Nieuwsbrief&utm_medium=email

Terug naar alle berichten