…naar de Goudkust van Rotterdam-Noord.

Last minutes zijn fijn als je spontaan even zin hebt in een verzetje. Even een frisse blik en een nieuw perspectief, lekker ontspannen zodat je er daarna weer fris tegenaan kan.

Veel stadsgenoten zijn niet in de gelegenheid om even uit hun dagelijkse situatie te stappen. Zij watertrappelen om het hoofd boven water te houden, om financiële redenen en/of door gebrek aan kansen voor doorontwikkeling. Iedere dag is weer een aanslag op het voortdurende stressniveau. En dan tóch weer iedere keer de schouders eronder proberen te zetten.

Geen frisse blik, geen ontspanning.

Wat als…u zo’n last minute kunt boeken voor iemand in Noord? De opluchting voor deze mensen is dan enorm. En de ontspanning ná die enorme stress geeft nieuwe ruimte om energie op te doen. Zodat diegene er weer even tegenaan kan. Op zoek naar nieuw werk, een opleiding om door te kunnen groeien. Een toekomst dúrven zien. Zich ‘gewoon mens’ kunnen voelen.

U maakt hiermee écht een enorm verschil.

Ontdek meer over het aanbod en boek uw last-minute.

Een greep uit ons last minutes aanbod:

Ontdek hieronder alle last minutes:

Beverly Bills

Beverly Bills – de bestemming van veel mensen in Rotterdam-Noord. Je had eigenlijk bedacht even een fietstocht met picknick te gaan maken met je kinderen, maar ineens ploft daar die energierekening op de mat. Die echt véél hoger is dan je je eigenlijk kan veroorloven. Dus geen fietstochtje. En die rekening…hoe ga je dit toch oplossen? Bills, bills, bills…

Last minute deal

Gun een stadsgenoot een iets rustigere maand, en verzorg diens energierekening. Wat een verschil maakt dat!

Prijs: € 279

Smiley Town

Stel je voor, het is zomer, het weer is mooi. Je wilt even ontspannen, maar je ligt wakker van…kiespijn. Al weken. En je hebt onvoldoende middelen om een afspraak bij de tandarts te maken. Je wilt wel, graag zelfs, want kiespijn kan je dagelijks leven enorm regeren. Maar het kán gewoonweg niet.  Het huilen staat je nader dan het (breeduit) lachen!

Dit soort problemen zijn op te lossen. Met een last minute naar Smiley Town. Help je een stadsgenoot van kiespijn af? Je hulp wordt werkelijk enorm gewaardeerd.

Last minute deal

Help een stadsgenoot in Rotterdam-Noord met acute kiespijn en gebitsproblemen.

Prijs: € 279

Breakfast Club

Niet alleen tijdens schooldagen en werkdagen is het fijn om je dagelijkse activiteiten te beginnen met een gevulde maag. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met deze last minute deal kun jij ervoor zorgen dat een gezin een hele week ontbijt heeft.

Last minute deal

Voor een prikkie gezonde ontbijtjes voor 1 gezin voor 1 week.

Prijs: € 29

Long Month Island

Voor veel mensen is de maand langer dan het inkomen. Je komt soms wel een week tekort. Een week waarin je eigenlijk niets te eten hebt. Je kinderen niets kunt meegeven naar school. En laat er alsjeblieft geen extra rekening binnenkomen…

Jij kunt het verschil maken.

Last minute deal

Boek een last minute naar Long Month Island en maak de maand iets comfortabeler voor iemand die net even teveel stress ervaart. Instant ontspanning gegarandeerd!

Prijs: € 99

Art du Nord

Creativiteit is voor velen een luxe. Terwijl creativiteit ervoor zorgt dat je durft te denken in mogelijkheden, kansen. En dat je kansen ook gaat herkennen wanneer ze zich aandienen! Om deze creativiteit al van jongs af aan te voeden, is het goed om dit ook te kúnnen doen. Om kinderen en jongeren hierbij te helpen, kunt u helpen met een last minute naar Art du Nord! Help hen spelenderwijs perspectief te zien.

Last minute deal

Boek een last minute creativiteitsworkshop voor een kind of jongere naar Art du Nord.

Prijs: € 49

Smart Ville

Het is voor veel kinderen dé zomervakantie voordat de nieuwe levensfase start: de brugklas! Voor hun ouder(s) en/of verzorger(s) betekent dit ook: de boekentas, schoolspullen en een gymtas. Dat komt veel gezinnen eigenlijk niet heel goed uit financieel gezien. Wat als u een verse brugpieper sterk in het zadel helpt? Dan schenkt u een onbetaalbare mijlpaal op hun lange weg naar de toekomst. Wauw!

Last minute deal

Support een verse brugpieper!

Prijs: € 49. Maar het is eigenlijk priceless.

Knuffeltikkie

Sommige dingen zijn niet voor onderhandeling vatbaar. Een eigen knuffel bijvoorbeeld. Stel je voor, je bent een kind en je bent je knuffel verloren. Of hij is kapot gegaan en niet meer te repareren. Of…je hebt er nooit een gehad. Maar je hebt behoefte aan wat troost.

Wat dan? Dan kunt u dit kind helpen aan een eigen, nieuwe knuffel.

Last minute deal

Doelgroep:  Iedereen die meer wil bewegen.

Prijs: Onbetaalbaar, maar voor nu €29. Want het kind krijgt er natuurlijk wel een ijsje bij.

Quality Time Fashion Day

Winkelen met je moeder, vader, tante, oom of grote zus of broer. Wie heeft het niet meegemaakt vroeger? Maar al teveel kinderen in Rotterdam-Noord zijn nog nóóit gaan winkelen. En al helemaal niet voor iets nieuws. Terwijl dat toch ook heel fijne herinneringen oplevert, waar je later als je groot bent nog aan terug kan denken. Weet u nog hoe dat was, vroeger? Dat dachten wij ook al. Helpt u een kind en zijn/haar verzorger(s) aan een middagje volstrekt onbezorgd winkelen voor een gloednieuwe outfit? Helemaal speciaal voor zichzelf uitgezocht? Wat een herinneringen worden dat…

Last minute deal

Help een kind en zijn/haar verzorger(s) aan een echt nieuwe outfit en een onvergetelijke middag quality time.

Prijs: € 279

Goud van Noord zet zich in voor deze mensen, in wie zoveel potentie zit, maar die een tijdje de wind tegen hebben.

Wilt u liever zelf een bedrag bepalen? Dat vinden we helemaal prima. Neemt u hiervoor contact op met Goud van Noord via onderstaande knop.

Staycation

Ook thuis kun je echt even ontspannen. Maar dan is het óók fijn als je dan nog wel iets leuks kunt ondernemen. Picknicken, een terrasje pakken, je balkon opfleuren met een bloemetje, de metro pakken naar het strand…dat soort dingen. Gunt u dit een stadsgenoot in Noord ook? 

Last minute deal

Op vakantie naar ‘Balconia’…maar dan wél fijn.

Prijs: € 199

I feel lucky!

Als je het geluk hebt dat je geen stress hebt aan het eind van je geld, dan bent u met recht lucky! En het kan enorm fijn zijn om een ander te helpen. Iemand die deze luxe niet kent (maar die in de toekomst hier mogelijk wel naartoe kan groeien)!

Herkent u zich hierin? Dan hebben we goed nieuws voor u. Bepaal helemaal zelf wat u wilt schenken aan mensen in Rotterdam-Noord. Dan beloven wij dat het terecht komt bij mensen die dit echt goed kunnen gebruiken.

Last minute deal

Voor een beetje onbezorgdheid in de dagelijkse harde realiteit.

Prijs: Wat u met liefde wilt schenken. Bedragen klein of groot, alles is welkom. Dank u wel!