Smeltkroes

Smeltkroes draait om Rotterdamse dromers en daarmee om ons allemaal. Want iedereen heeft dromen. Het is wat ons mens maakt. Van jong tot oud, van arm tot rijk. Dromen geven een kijkje in ons hart. In Smeltkroes delen 19 heel verschillende Rotterdammers hun dromen met jou. Via hun portretten ontmoet je hun verhalen en ze nodigen hiermee iedereen uit om eigen moed, creativiteit, doorzettingsvermogen, optimisme en levenskracht te laten zien.

Droom je mee? Check de QR-code op de posters, www.smeltkroes010.nl, ga ze zien op de verschillende locaties in Rotterdam Noord en volg ons op Instagram.

Een project van Goud van Noord

Kunst is voor Goud van Noord een middel om onszelf te oefenen in kijken en luisteren. Zo ontstaat ruimte voor een nieuwe vorm van samenhang die veel verder reikt dan ‘goed of fout’ en ‘rijk of arm’. Zo ontstaat er ‘goud’ in Rotterdam. 💛 Bij Smeltkroes zetten we fotografie in om dromen dichterbij te brengen. De beelden zijn gemaakt door Daniël van Veelen (Prophotos), Jan-Willem Buddingh (NEAR) deed de vormgeving. We zijn blij dat zij hun talent voor ons in willen zetten.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door: Pictoright, Cultuur Concreet, Cultuursubsidie van de Gemeente Rotterdam en Kansfonds.

Wanneer en waar

17 december 2022

t/m

zomer 2023

Volg onze social media