Helden van het Oude Noorden is een maatjesproject voor gezinnen. Het is gestart in 2019 en inmiddels uitgegroeid tot een prachtige verzameling mensen en verhalen.

Een bont gezelschap met hele diverse achtergronden en redenen om in te stappen. Wat hen bindt is de wil om nieuwe mensen te leren kennen, de hoop op een betere toekomst in Rotterdam en het vertrouwen dat hun dromen haalbaar zijn.

We bieden een programma waarin het gezin samen met de maatjes de hoofdrol krijgt. Daarnaast bieden we workshops aan en eten we regelmatig samen of gaan we er een dagje op uit.

Werken aan dit project zien we als een voorrecht en voelt als boetseren aan een prachtig, organisch kunstwerk. Dat doen we samen met de gezinnen, de maatjes, vrijwilligers, het projectteam, De Hogeschool van Rotterdam en onze partners in de wijk. Ons werk zou niet mogelijk zijn zonder de fondsen die het project financieel dragen.

Ben je samen met je gezin op zoek naar een maatje of wil je maatje worden?

Neem contact op met onze gezinswerker Arina

Dit is een voorbeeld quote met een voorbeeld tekst. Dit is een voorbeeld quote met een voorbeeld tekst. Dit is een voorbeeld quote met een voorbeeld tekst. Dit is een voorbeeld quote met een voorbeeld tekst. Dit is een voorbeeld quote met een voorbeeld tekst. Dit is een voorbeeld quote met een voorbeeld tekst.