GOUD op zondag is een christelijke gemeenschap in het Oude Noorden die sterk geworteld is in de wijk. Wij staan open voor alle culturen en willen een plek zijn waar iedereen zich welkom voelt. Wij vieren verschillen en willen de veelkleurigheid ontdekken die God aan ons geeft. 

Ochtend

Elke eerste en derde zondag van de maand is er om 11.00 uur een traditionele viering in onze huiskamer aan de Zwaanshals 287. Er brandt een Paaskaars, we bidden, zingen liederen onder begeleiding van een piano, lezen een Bijbelverhaal en mediteren daarover en vieren de maaltijd van de Heer (avondmaal). Ook is er tijdens de voorbeden de ruimte om een waxinelichtje aan te steken en voor iets of iemand te bidden. Vanaf 10.30 uur ben je van harte welkom. De dienst duurt ruim 1 uur en na afloop is er koffie en thee met een koekje. Wees welkom!

‘Op zondag weet ik weer God is er ook al zie ik hem niet.’

Middag

Vanaf februari 2020 is er de eerste zondag van de maand om 16.00 uur een interculturele dienst voor jong en oud in De Weerhaan aan de Gerard Scholtenstraat 128. We steken een kaars aan, bidden, zingen en luisteren naar een verhaal uit de Bijbel. Soms kijken we naar een schilderij, icoon, filmpje, is er een koor of dans. We vinden variatie belangrijk en houden rekening met de culturele achtergrond van de bezoekers.Voor de allerkleinsten is er oppas en de kinderen kunnen naar hun eigen bijeenkomst. Na de dienst is er tijd voor ontmoeting en eten we gezellig met elkaar. Rond 18.30u gaan we met een gevulde maag weer huiswaarts. Je bent van harte welkom en we zien uit naar je komst!

Voor meer informatie neem contact op met onze buurtpastor Bram

Wanneer en waar

1e zondag  16.00 uur

Gerard Scholtenstraat 128

(vanaf feb. 2020)

3e zondag  11.00 uur

Zwaanshals 287