Pioniersplek Goud op Zondag is een diaconale en interculturele geloofsgemeenschap in het Oude Noorden van Rotterdam. Wij zijn zelfstandig, maar sterk verbonden met het werk van Goud van Noord en horen als pioniersplek bij de Protestantse Kerk in Nederland.

Wees welkom en stap gerust eens binnen bij Goud op Zondag. Wij vieren verschillen en willen de veelkleurigheid ontdekken die God aan ons geeft.

Onze vieringen vinden plaats in de Bergsingelkerk. Het is een plek waar je even op adem komt. In deze prachtige kerk ervaar je rust en vrede, te midden van de drukte van alle dag. Goud op Zondag wil een vindplaats zijn van geloof, hoop en liefde. We laten ons inspireren door de wereldkerk.

We vinden het belangrijk dat veel mensen een bijdrage leveren aan de vieringen. Ook de kinderen krijgen een plekje in onze diensten. We genieten van hun aanwezigheid. Neem dus gerust je kind(eren) mee! Verder vieren we in principe elke zondagse dienst de maaltijd van de Heer. Voor ons is dat een wezenlijk onderdeel van de viering, omdat we daarin Christus zelf ontmoeten.

‘Op zondag weet ik weer God is er ook al zie ik hem niet.’

Ontmoeting is belangrijk voor ons. We leven met elkaar mee en zoeken naar verbinding met de wijk. Via het diaconale werk van Goud van Noord gebeurt dat op allerlei manieren. We sluiten daarbij aan.

In het Oude Noorden leven we met heel verschillende mensen samen. Vanuit onze christelijke identiteit willen we werken aan onderling vertrouwen in de wijk, ontmoeting en respect voor elkaars levensovertuiging. We zoeken de vrede voor onze stad.

Wie je ook bent en wat je ook denkt: je bent van harte welkom. We zien uit naar je komst!

Wil je op de hoogte blijven van Goud op Zondag? Neem een kijkje op onze website, Insta, Facebook of schrijf je in voor onze nieuwbrief.

Goud op Zondag is volledig afhankelijk van kerken, fondsen en giften. Wil je meebouwen aan deze pioniersplek door het overmaken van een gift?

Je kunt een donatie overmaken naar IBAN NL77 RABO 0369 7478 28 t.nv. Hervormde Gemeente Rotterdam Centrum o.v.v. Goud op Zondag

Voor meer informatie neem contact op met onze buurtpastor Bram

Wanneer en waar

1e zondag van de maand

Bergsingelkerk

Bergsingel 150

Rotterdam

We beginnen om 13.00 uur